Mano istorija

Būna, kad prireikia laiko, jog turėtum kuo pasidalinti su kitais: istorijomis, naudingu patarimu ar šviežiu pyragaičiu...

Mamos kepiniai kiekvienam, kuris pasiilgo skonio kaip namuose

Mano kepiniai gimsta tikrų namų tikroje virtuvėlėje, kurioje gali tilpti vos du, o su labai dideliu noru, gal net ir 3 žmonės. Bet man taip geriau, nes tik aš viena žinau, kurioje spintelėje padėti purpuriniai perliukai ar cinamono lazdelės.

Tarp šios virtuvės sienų, apsupta orkaičių, marcipano, tortų formų, pieno be laktozės ir kitų Mamos kepiniams reikalingų dalykėlių, jaučiuosi ypatingai gerai. O su tuo jausmu į savo kepinius sudedu visą meilę ir per daugelį metų sukauptas partirtis. Šioje virtuvėleje kartais apsilanko dukros, ištiesiančios pagalbos ranką ir vyras (ypač kai reikia kepti grybukus), visi jie noriai padeda, kad Mamos kepiniai pasiektų kiekvieną klientą šviežūs ir laiku.

Nors vaikiški tortukai — dažniausi mano virtuvės svečiai, tačiau suaugusių širdis pavergiu savo biskvitiniais grybukais ir meduoliais, kurie keliauja ne tik po Lietuvą, bet ir po visą pasaulį.

Ir kai pagalvoji... Viskas prasidėjo tik nuo Svajonės. :)

Mama
Danutė Jokšienė

Kontaktai:

Vaižganto 6, Raseiniai

+370 618 11 548

Instagram